Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Hjemmelavet hvidløgsbrød – opskrift
Laver du selv hvidløgsolie, altså som i større mængder, skal du selvfølgelig bruge af den, da den jo sikkert har trukket og med garanti er meget bedre end en helt frisklavet.
5
fra 1 stemme
Samlet tid:
15
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
10
skiver hvidløgsbrød
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
5
fed
hvidløg
▢
½
dl
god olivenolie
▢
2
tsk.
tørret basilikum
▢
1
spsk.
citronsaft
▢
10
tynde skiver godt hvedebrød – sådan ca. 1 cm tykkelse
▢
Salt
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220° C varmluft.
Pil hvidløgsfeddene, hak dem fint, og kom dem i olien.
Tilsæt basilikum, citronsaft og lidt salt, og bland det godt sammen.
Læg brødskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og smør dem med hvidløgsolien.
Lad det trække fem minutter, før du sætter dem i ovnen i ca. fem minutter, eller til de er gyldne og sprøde.