Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Gulerodssalat
Gulerodssalat kaldes i øvrigt også råkostsalat. Og det hele er da også råt.
5
fra 1 stemme
Samlet tid:
10
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
Gulerødder – mindst dobbelt så mange som æbler eller flere – afhængig af størrelsen på både det ene og det andet
▢
Æbler
▢
Rosiner
▢
Citronsaft
▢
Sukker
Sådan gør du
Skræl gulerødder, og riv både dem og æbler på den grove side af rivejernet.
Kom en håndfuld rosiner i, og bland rundt.
Smag citronsaft til med sukker, så det får en syrlig smag, og hæld det ud over råkost-/gulerodssalaten.
Så nemt, så enkelt!