Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Grillet hummer på Weber – opskrift
Selvfølgelig skal du ikke ud at købe en Weber-grill for at lave grillet hummer. Du kan bruge en hvilken som helst grill. Du kan endda bruge ovnens. Men Weber er det bedste … siger min bedre halvdel ???? … men nu til opskriften.
5
fra 1 stemme
Forb. tid:
5
minutter
minutter
Tilb. tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
15
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Servings:
2
personer
Calories:
76
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
hel stor hummer – 400-600 g
▢
Lidt olivenolie
▢
1
bdt.
bredbladet persille
▢
1
fed
hvidløg
▢
3
spsk.
smør
▢
1
økologisk citron
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Flæk hummeren på langs.
Pensl kødsiden på hummeren med lidt olivenolien, og krydr med salt og peber.
Grill de halve hummere med kødsiden nedad over direkte varme i ca. 1 minuts tid.
Vend hummeren, og grill den færdig – ca. 5-6 minutter.
Hak imens persille og hvidløg fint.
Smelt smørret, og tilsæt persille, hvidløg og peber.
Hæld det smeltede persillesmør over de grillede hummerhalvdele.
Servér straks med grillede grøntsager.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
76
kcal
|
Kulhydrat:
5
g
|
Protein:
11
g
|
Fedt:
2
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Flerumættet fedtsyre:
1
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
1
g
|
Transfedtsyre:
1
g
|
Kolesterol:
83
mg
|
Natrium:
278
mg
|
Kalium:
206
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sukker:
1
g
|
Vitamin C:
29
mg
|
Calcium:
69
mg
|
Jern:
1
mg