Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Grillede ørreder
Ingen anmeldelser
Ret:
Fisk, Frokost, Grill, Hovedret
Forb. tid:
5
minutter
minutter
Tilb. tid:
15
minutter
minutter
Servings:
4
personer
Calories:
185
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
4
stk
Ørredfileter à ca. 125 g.
▢
Olie
▢
1
stk
Limefrugt
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Fjern skællene på ørredfileternes skind.
Lav et par overfladiske rids i skindet på hver filet.
Gnid fileternes skindside med olie.
Pres limesaft ud over kødsiden, og krydr den også med salt og peber.
Varmgrillen eller en grillpande op, så den er godt varm.
Læg ørredfileterne på den varme rist – eller pande – ved direkte varme i 3-4 minutter.
Skru ned for varmen – eller læg fileterne over på indirekte varme – og steg dem færdige. Det tager ca. 10 minutter.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
185
kcal
|
Kulhydrat:
1
g
|
Protein:
26
g
|
Fedt:
8
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Kolesterol:
73
mg
|
Natrium:
65
mg
|
Kalium:
451
mg
|
Sukker:
1
g
|
Vitamin C:
1
mg
|
Calcium:
54
mg
|
Jern:
2
mg