Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Grillede hvide asparges
I denne opskrift har jeg brugt hvide asparges, men du kan sagtens bruge grønne. De er også lidt nemmere at have med at gøre, da de ikke skal skrælles.
Ingen anmeldelser
Ret:
Grill
Forb. tid:
5
minutter
minutter
Tilb. tid:
7
minutter
minutter
Samlet tid:
12
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Calories:
14
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
4-8
hvide aspargeser – afhængig af størrelse
▢
3
spsk.
olivenolie + lidt til grillen
▢
3
spsk.
citronsaft
▢
Revet skal 1 økologisk citron
▢
1
spsk.
frisk
hakket estragon
▢
1
lille håndfuld valnøddekerner
Sådan gør du
Skræl aspargeserne, og knæk den nederste træede del af.
Bland olie, citronsaft, citronskal og estragon.
Krydr med salt og peber.
Hak valnøddekerne.
Pensl grillristen med lidt olie, og grill aspargeserne i nogle få minutter, til de har taget farve og er blevet en anelse bløde – vend undervejs.
Læg aspargeserne på et fad, hæld dressingen over, og drys med hakkede valnøddekerner.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
14
kcal
|
Kulhydrat:
1
g
|
Protein:
1
g
|
Fedt:
1
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Flerumættet fedtsyre:
1
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
1
g
|
Natrium:
1
mg
|
Kalium:
38
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sukker:
1
g
|
Vitamin C:
1
mg
|
Calcium:
8
mg
|
Jern:
1
mg