Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Græsk bøf – opskrift med feta
Om den opskrift, jeg bruger til at lave græsk bøf efter, virkelig er græsk, er jeg græskkatolsk med. Her får du den!
5
fra
2
stemmer
Ret:
Grill, Hovedret
Køkken:
Græsk
Samlet tid:
30
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Calories:
396
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
løg
▢
2
fed
hvidløg
▢
1
lille bdt. frisk basilikum
▢
1
bdt.
persille
▢
500
g
hakket oksekød
▢
1
tsk.
oregano
▢
100-120
g
fetaost
– den rigtige selvfølgelig hvis det skal være autentisk
▢
Smør
og olie til stegning
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Pil løget, og hak det – samme størrelse, som du bruger i frikadeller.
Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint.
Skyl persille og basilikum, fjern de groveste stilke, og hak resten.
Bland det hakkede oksekød med løg, hvidløg, basilikum, persille, oregano og fetaost, og krydr med salt og peber.
Rør det sammen til en fars.
Del farsen i fire lige store portioner, og form dem som bøffer.
Brun de græske bøffer i olie på begge sider, til de har fået stegeskorpe.
Kom smør på panden, og steg bøfferne videre på begge sider, til de er gennemstegte – 8-10 minutter på hver side.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
396
kcal
|
Kulhydrat:
4
g
|
Protein:
25
g
|
Fedt:
30
g
|
Mættet fedt:
13
g
|
Kolesterol:
111
mg
|
Natrium:
364
mg
|
Kalium:
393
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sukker:
2
g
|
Vitamin C:
2
mg
|
Calcium:
156
mg
|
Jern:
3
mg