Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Fyldte squash med oksekød, svinekød eller kylling
Denne opskrift bruger jeg enten med hakket okse, svin eller kylling. Den er lige velegnet til det hele. Og alle varianter smager skønt.
Ingen anmeldelser
Ret:
aftensmad
Forb. tid:
15
minutter
minutter
Tilb. tid:
20
minutter
minutter
Samlet tid:
35
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Servings:
4
personer
Calories:
457
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
kg
grønne squash – gerne af 250 g
så der bliver præcis én til hver
▢
1
løg
▢
10
sorte oliven
▢
300
g
hakket kød – okse-
svine- eller kyllingekød
▢
3
spsk.
rasp
▢
1
dl
mælk
▢
1
æg
▢
100
g
revet ost
▢
Lidt olivenolie til fadet
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Skyl squasherne, og skær en tynd skive af på den lange led, og hak skiven fint.
Skrab indmaden ud med en ske, og hak også den fint.
Tænd ovnen på 180° C, varmluft.
Drys squasherne indvendigt med ca. 1 tsk. groft salt (tilsammen), og sæt dem til side i 10 minutters tid.
Pil imens løget, og hak det fint.
Skær olivenerne i skiver.
Bland en fars af det hakkede squash, løg, oliven, kyllingekød, rasp, mælk, æg samt lidt salt og peber.
Tør salt og væde af squasherne med det stykke køkkenrulle eller et rent viskestykke.
Fyld squasherne med farsen, og drys osten over.
Bag de fyldte squasher i ca. 20-25 minutter, til fyldet er gennemstegt, og osten er smeltet.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
457
kcal
|
Kulhydrat:
34
g
|
Protein:
24
g
|
Fedt:
27
g
|
Mættet fedt:
11
g
|
Flerumættet fedtsyre:
1
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
10
g
|
Transfedtsyre:
1
g
|
Kolesterol:
120
mg
|
Natrium:
406
mg
|
Kalium:
1202
mg
|
Fiber:
6
g
|
Sukker:
8
g
|
Vitamin C:
55
mg
|
Calcium:
360
mg
|
Jern:
4
mg