Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Fufu – opskrift
Faktisk findes der noget der hedder fufu flour – altså mel – som blot blandes op med vand. Men det er ikke lykkes mig at finde det i danske butikker. Derfor må vi fordanske retten og ty til vores gode, gamle kartofler.
4.14
fra
22
stemmer
Samlet tid:
45
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Antal:
4-6 personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
kg
kartofler
▢
1
tsk.
smør
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, og kog dem møre i usaltet vand – ca. 20 minutter.
Hæld vandet fra kartoflerne, og lad dem dampe tørre.
Mos kartoflerne og bland med smør samt lidt salt og peber.
”Slå” blandingen med en træske til den bliver en elastisk og blank dej.
Rul dejen til kugler – det gøres nemmest, hvis du dypper dine hænder i koldt vand.
Nu kan du servere fufu.