Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Frittata opskrift
Den frittata du får opskriften på her, er en opskrift, hvor jeg har ladet mig inspirere af den italienske madmamma, Veronica Grandi.
5
fra
5
stemmer
Samlet tid:
30
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Servings:
2
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
250
g
frisk spinat – frossen optøet kan også anvendes
▢
125
g
frisk mozzarella
▢
50
g
finocchiona pølse – eller en anden italiensk eller evt. spansk pølse
kan udelades, hvis du ønsker en vegetarisk version af frittataen
▢
4
æg
▢
½
dl
mælk
▢
1
knsp. friskrevet muskatnød
▢
2
spsk.
olivenolie
▢
½
bdt.
purløg
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200° C.
Skyl spinaten, pres vandet fra, og hak den – ikke for fint.
Skær mozzarellaen i små tern.
Skær pølsen i strimler
Pisk æg og mælk grundigt sammen.
Tilsæt spinat, mozzarella, pølse og muskatnød, og krydr med salt og peber.
Varm olien i en pande, der kan tåle at gå i ovnen, og hæld æggemassen på.
Lad den stege i et par minutter, til den er fast i bunden.
Sæt herefter panden med frittata i ovnen, og lad den bage i 10-12 minutter, til den er gylden og svampet.
Klip purløg ud over den varme frittata, og servér.