Jeg laver mine fajitas efter den berømte, britiske tv-kok, kogebogsforfatter m.m., Jamie Olivers, opskrift – lige med den undtagelse at Hr. Oliver nok selv ville lave både guacamole og salsa … ja, måske endda også yoghurten. Jeg har snydt og købt dem.
Halver peberfrugterne, fjern stok og kerner, og skær peberfrugterne i strimler.
Pil, og halver løgene, og skær dem skiver.
Skær kyllingebrystet i strimler på langs i samme størrelse som peberfrugterne.
Kom peberfrugter, løg og kylling i en skål sammen med røget paprika og spidskommen.
Pres 1 lime ud over, fordel olivenolien over, og krydr med nykværnet sort peber.
Bland det hele godt.
Varm en grillpande op ved høj varme.
Kom peberfrugt, løg og kylling på panden – brug evt. en pølsetang eller lignende – og lad det stege i 6-8 minutter, indtil kyllingen er gylden og gennemstegt. Bliv ved med at vende ingredienserne, så de ikke svides på den meget varme pande.
Pres ½ lime mere ud over kylling og grøntsager.
Varm tortillaerne i mikroovnen eller på en tør, varm pande.
Sæt det hele på bordet, og lad hver person ”pakke” sin egen mad selv.
Servér med guacamole, salsa, yoghurt, limebåde og revet cheddar.