Smøret skæres i små dele. Det må gerne være rigtig kold, så det er nemmere at skære op små stykker.
Put smøren ned i melen og bland og smuldr det sammen indtil det ligner revet ost til pizza.
Tilsæt vand så dejen kommer til at hænge sammen!
Smør en springform med smør. Springformen skal være cirka 22 cm i diameter.
Pres dejen ud i springformen. Sørg for at dejen ikke går helt op til kanten.
Lad dejen stå en halv time eller længere i køleskabet.
Forbag dejen i 15 minutters tid ved 200 grader.
Herefter fortsætter du ved punkt 6 i opskriften ovenfor!
Noter
Tips til porretærte Der er lidt forskellige ting som du kan gøre ved din porretærte for at skabe lidt variation.Krydderier: Her er et par forslag til andre krydderier du kan bruge i din porretærte: Timian, oregano, hvidløgspeber Tilbehørsforslag: Salat, røget fisk, spegeskinke Lidt grovere bund: I stedet fro 175 gram hvedemel, hvis du laver din egen bund, så kan du bruge 125 gram hvedemel og 50 gram fuldkornshvedemel. Du kan også finde vores opskrift på broccolitærte her.