Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Brændte mandler – opskrift
Mandelbrændermandens brændte mandler smager altså anderledes end de hjemmelavede, og de ser også mørkere og blankere ud. De hjemmelavede smager ikke dårligere end mandelbrændermandens bare anderledes.
3.67
fra
3
stemmer
Samlet tid:
20
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Antal:
8-10 personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
200
g
mandler
▢
2
dl
sukker
▢
1
dl
vand
Sådan gør du
Kom det hele i en pande, og varm det op ved kraftig varme, mens du rører rundt.
Skru ned til jævn varme, når vandet begynder at fordampe, og sukkeret bliver brunt og flydende.
Bliv ved med at røre, til mandlerne får en blank overflade.
Hæld de brændte mandler ud på et stykke bagepapir, fordel dem så godt du kan, og lad dem køle helt af.
Bræk de brændte mandler fra hinanden.