Opvarm mælken, og rør cremefraiche og honning ud i den, og lad den køle af, til den er fingervarm.
Tilsæt gær.
Del æggene i blommer og hvider.
Bland hvedemel, boghvedemel og salt, og tilsæt det sammen med æggeblommerne, til dejen bliver glat og jævn.
Sæt dejen tildækket til hævning et lunt sted i 45-60 minutter.
Pisk æggehviderne stive, og smelt smørret.
Vend æggehvider og smør i dejen, og steg tykke pandekager med en diameter på 12 cm ved middel varme.
Hold bliniene varme/lune, indtil de skal serveres.
Tilbehør til blinis
Noter
Blinis serveres sædvanlig vis med cremefraiche, røget laks og/eller kaviar og en lille dusk dild. Du kan bruge rød kaviar eller sort kaviar. Du kan bruge ægte kaviar eller uægte kaviar. På billedet er der brugt sort Cavi-Art, som intet har med kaviar at gøre, da det er lavet af tang.