Du tænker måske, at det er lidt underligt at lave bearnaise sous vide. Men det er faktisk enfantastisk fremgangsmåde. For på den måde skiller saucen ikke, da du har fuldstændig styrpå temperaturen. Og du behøver ikke heller ikke være over den hele tiden og piske, piske,piske din arm af led. Få opskriften herunder.
1. Varm vandet i dit sous vide-kar op til 55° C.2. Skær smørret i mindre stykker. Kom derefter smør i en pose, der er godkendt til fødevarer, og som kan tåle minimum 60° C – de krav er der flere fryseposer, der opfylder.3. Tilsæt æggeblommer og essens samt lidt salt og peber – gerne hvid peber, hvis du ikke vil have sorte prikker i din bearnaise essens – og sænk posen ned i det opvarmede vand.4. Lad posen være i det varme vand i ca. 30 minutter.5. Skyl og hak imens den friske estragon.6. Hæld indholdet i posen over i en cylinderformet beholder, der passer til stavblenderen, og blend saucen sammen forsigtigt fra bunden og opad, til den har samlet sig til en tykkere sauce. Det tager ca. ½ minuts tid før det er en rigtig god og tyk sauce.7. Smag den færdige sauce med estragon, salt og hvid peber.