Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Barbecue sauce
Den barbecue sauce du får opskriften på her, synes jeg, er bedst egnet til lyst kød. Altså f.eks. gris og fjerkræ, men den kan også bruges til mørkere kødtyper.
Ingen anmeldelser
Ret:
Grill, Sovs
Køkken:
Amerikansk
Forb. tid:
5
minutter
minutter
Tilb. tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
15
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
1
glas
Calories:
414
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
fed
hvidløg
▢
1
dl
god ketchup – se opskriften nedenfor
▢
75-100
g
brun farin – efter smag
▢
2
spsk.
æblecidereddike
▢
2
tsk.
sojasauce
▢
2
tsk.
dijonsennep
▢
2
tsk.
paprika
▢
2
tsk.
chili chipotle
tørret, røget chili – det kan fås både som pasta, flager og stødt pulver. Jeg bruger pulver.
Sådan gør du
Pil hvidløgsfeddet, og pres det gennem hvidløgspresseren.
Bland alle de øvrige ingredienser sammen med hvidløgspuréen.
Opvarm saucen ved svag varme, til sukkeret er opløst.
Smag evt. til med mere sukker.
Afkøl evt. saucen før brug.
Noter
Saucen kan holde sig i op til 2-3 uger i køleskabet. Vil du gemme den i længere tid, så hæld den varme sauce på en skoldet, atamonskyllet glasflaske.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
414
kcal
|
Kulhydrat:
103
g
|
Protein:
2
g
|
Fedt:
1
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Natrium:
1066
mg
|
Kalium:
460
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sukker:
96
g
|
Vitamin C:
4
mg
|
Calcium:
78
mg
|
Jern:
1
mg