Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Ærtepuré – opskrift
Opskriften herunder er en basisopskrift. Og ligesom med alle andre opskrifter kan den følges slavisk, eller du kan bruge den som inspiration og krydre og smage til med andre ingredienser.
5
fra
3
stemmer
Samlet tid:
25
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
løg
▢
½
dl
vand
▢
700
g
ærter
▢
1
dl
cremefraiche – 18 eller 38 %
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Pil løget, og hak det.
Kom løget i en gryde sammen med vandet, og bring det i kog.
Lad det simre et par minutter.
Tilsæt ærterne, og lad dem koge med i yderligere et par minutter.
Blend ærter og løg, og tilsæt cremefraiche.
Varm puréen igennem, og smag til med salt og peber.
Skal puréen bruges til dip, så lad den køle af. Puréen kan sagtes holde sig i køleskabet et par dage.