Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Ægte spise-kastanjer i ovn
Lad nu være med at blive uvenner med naboerne, for at plyndre deres træ for kastanjer. Det er højst sandsynligt ikke spisekastanjer, men hestekastanjer, og de er kun velegnede til at lave kastanjedyr af, ikke til at spise.
5
fra
3
stemmer
Samlet tid:
30
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Let
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
Så mange ægte kastanjer
I kan spise – jeg vil anbefale et sted mellem 600-1.000 g til 4 snuder
▢
Groft salt eller flagesalt
▢
Smør
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200° C.
Sæt et lille kryds i toppen af hver kastanje med en skarp kniv – gerne en ren hobbykniv.
Kom groft salt i bunden af et ovnfast fad, og sæt kastanjerne ned i det med krydset opad.
Bag kastanjerne i 20-25 minutter, til de er møre.
Lad dem køle lidt af – de skal være lune – og servér dem med koldt smør lige fra køleskabet og groft salt eller flagesalt.