Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Æggekage i airfryer
Alt hvad du kan lave i en ovn, kan du også lave i airfryer. Så selvfølgelig kan du også lave æggekage i airfryer. Det er både hurtigere og nemmere end på pande, og det er også en anelse hurtigere end i en almindelige ovn.
5
fra 1 stemme
Ret:
aftensmad, Frokost, Morgenmad
Forb. tid:
5
minutter
minutter
20
minutter
minutter
Samlet tid:
25
minutter
minutter
Servings:
4
personer
Calories:
158
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
5
spsk.
hvedemel
▢
1
bdt
purløg
▢
5
dl
mælk
▢
5
æg
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Kom 5 spsk. mel i en skål.
Bland evt. klippet purløg i melet.
Tilsæt mælk, imens du pisker.
Pisk æggene i et ad gangen.
Krydr med salt og peber.
Spray et ovnfast fad eller form af en passende størrelse med lidt olie, og hæld æggemassen i.
Sæt formen i airfryeren, og tænd på 180° C, og indstil tiden til 16-20 minutter.
Skub lidt rundt i massen efter 5 minutter og efter 10 minutter – altså hvert femte minut to gange. Lad den herefter passe sig selv, til den er færdig.
Tag æggekagen ud af airfryeren, når den er gennembagt. Hvor lang tid den skal have, afhænger af, hvor dyb formen er.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
158
kcal
|
Kulhydrat:
7
g
|
Protein:
11
g
|
Fedt:
9
g
|
Mættet fedt:
4
g
|
Flerumættet fedtsyre:
1
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
3
g
|
Transfedtsyre:
0.02
g
|
Kolesterol:
220
mg
|
Natrium:
126
mg
|
Kalium:
265
mg
|
Fiber:
0.04
g
|
Sukker:
6
g
|
Vitamin C:
0.1
mg
|
Calcium:
185
mg
|
Jern:
1
mg