Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Abemad – opskrift
Du kan købe råcreme færdigt, men så svært er det altså heller ikke at lave selv. Og der skal ikke ret mange ingredienser i. Så her får du altså opskriften på råcreme, og du får også forslag til, hvad du kan komme i din abemad af frugt.
5
fra
3
stemmer
Samlet tid:
20
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
2
dl
piskefløde
▢
3
spsk.
sukker – gerne bagesukker
se nedenfor
▢
1
tsk.
vaniljesukker
▢
2
æggeblommer – rå eller pasteuriserede
det har ingen betydning
Sådan gør du
Pisk fløden til skum.
Bland sukker og vaniljesukker.
Pisk æggeblommerne hvide og skummende med sukkerblandingen – det er nemmest med en elpisker eller i røremaskinen.
Vend flødeskummet i de piskede æggeblommer, og sæt den færdige råcreme på køl, til den skal serveres eller anrettes. Læs mere herom senere.