Retter med oksekød

Retter med oksekød

Chateaubriand er lavet af det midterste stykke af oksemørbrad. Du har da lov til at forkæle dig selv en gang i mellem! Husk at servere retten med et dyrt glad rødvin for at fuldende aftenen.

Entrecote er et rigtig lækkert og saftigt stykke kød. Endnu mere lækkert med friske urter. Super lækkert med en lækker sovs og kartofler ved siden af!

Flankesteak er en overset men lækker udskæring. Perfekt til grillsæsonen men kan også tilberedes på andre måder. Men hvem elsker ikke den lækre grillsmag på kød?

Gammeldags oksesteg kan tilberedes på mange forskellige måder, dog er denne tilberedt i slow cookeren. Det gør den lækker og mør – lige til at smelte i munden!

Græske frikadeller er ligesom normale frikadeller men bare med masser af hvidløg, urter og feta – ja lækkert, we know. De tager ikke lang tid at lave og passer det rigtig godt med tzaziki eller en lækker tomatsalat.

Manti er den tyrkiske version af ravioli. Lækre små dejkuverter med hakkekød i. Forskellen er så.. at manti bliver spist med yoghurt og paprikasmør! Det er for lækkert!!

Mexicanske pandekager er ikke helt ligesom de klassiske pandekager vi normalt kender. De her pandekager indeholder nemlig en masse lækkert såsom kød, krydderier og ost (masser af ost).

Mørbrad i ovn er en lækker og dyr ret, til de lidt finere aftener! I denne opskrift er mørbradden smurt ind i alle mulige lækre sager.

Oksefilet smager utrolig godt når den har ligget et døgns tid i køleskabet og har suget krydderierne til sig. Vi har simplificeret opskriften så meget som overhovedet muligt. Men hvis ud har nogle lækre oksekrydderier, så kom det endelig i din ‘rub‘. Tilberedningen tager 4 timer, men tro på os når vi siger at det er det heeeele værd!

Langtidsstegt oksefilet kan blive dejlig mørt når du bruger din Crock-Pot. I denne opskrift fokuserer vi på hvordan en oksefilet tilberedes i en Crock-Pot (da det er dejlig nemt). Opskriften behøver ikke mange ingredienser, men du får stadig en lækker oksefilet ud af det. Har du ikke en Crock-Pot? Så læs den næste opskrift, så får du en opskrift på oksefilet i ovn.

oksekødOksekødssuppe

Oksekødssuppe er ikke lavet på kæmpe stykker oksekød men derimod hakket oksekød som gør denne suppe lækker og dejlig let. Har du lyst til at komme en masse grøntsager i, så gør du bare det –  Men nu er vores ret simpel! Desuden tager det kun 40 minutter at lave suppen.

Oksemørbrad på grill er rigtig lækkert til den specielle begivenhed eller hvis du bare craver grillet et-eller-andet om vinteren. Denne opskrift er relativt simpel – dog får den lov at marinere i flere timer så kødet virkelig kan trække smagen til sig.

Pulled beef…Undskyld os… SMAGER SÅ GODT! Tanken om lækkert mørt kød sætter altid gang i mundvandet hos os. Denne opskrift er ret mør fordi vi kommer den i en Crock-Pot. Hvis du ikke har en, så burde du få dig en i en fart! Den er så handy til kødretter som man ønsker mørt med masser af smag.

Osso buco er en lækker simreret som kan spises med kartoffelmos eller pasta. Husk nu den skal simre i nogle timer (LÆKKERT), så du skal forberede den lidt tidligere.

Spaghetti med kødsovs er en lækker klassiker! børnene elsker det også. Det bedste ved Spaghetti med kødsovs er, at du kan komme ligeså mange grøntsager i også!

Tykstegsbøffer eller steaks er egentlig nemt at tilberede, men om man kan stege dem tilpas er en helt anden sag. Her får du i hvert fald en vejledning i hvordan og hvorledes.. Og så får du også opskrifter på pesto kartofler – Lige til at savle over.

Cookie indstillinger
Annonce