Kød, fisk og fugl

Kød og fisk og fugl er din oversigtsside for at finde retter med lige det du har i køkkenet. Nedenfor kan du finde oversigten og så kan du klikke ind.

Svinekød

Svinekød – Der findes flere svin end mennesker i Danmark. Faktisk findes der mere end 2 svin for hvert menneske i Danmark. Svinene anvendes primært i fødevarproduktionen, og meget svin bliver eksporteret, men der er også meget svin, der bliver solgt som fødevarer i Danmark. Her på siden har vi en lang række retter som indeholder svinekød, blandt vores mest populære opskrift på mørbradgryde.

Du kan klikke på svinet til højre eller linket ovenfor for at komme til den komplette oversigt over svineretter.

Oksekød

Oksekød – Her kommer en oversigt over forskellige typer oksekød. Oksekød kommer naturligvis fra oksen og det er typisk efter tamkvæg. Oksekød udskæres ofte som stege eller bøffe eller laves som hakkekød. Du kan læse mere om oksekød og retter med oksekød her.

Lam

Lam – Udforsk verden af lam, og opdag nye smagsoplevelser og kulturelle traditioner. Læs mere for at dykke dybere ind i de specifikke opskrifter og tilberedningsmetoder.

Fisk

Her kommer en oversigt over forskellige typer fisk, men du kan altid se den generelle oversigt over retter med fisk her: Fiskeretter

Lakseopskrifter – Her kan du finde alt fra helt klassiske opskrifter som laks i ovn og varmrøget laks til lidt mere eksotiske måder at behandle laks som lakseroulade og lakseruller.

Torskeretter – Du kan her finde lidt om torsk og en oversigt over de torskeretter, som du kan finde på HurtigMums.

Skrubbe

Rødspætte

Ål

Andre fisk

Fugl

Anderetter – Her kan du finde opskrifter med and. Den her side dufter nok mest af jul og Mortens Aften, men der er også lidt andre lækre retter med and. Det kan du se mere til her.

Hønseretter – ja i bund og grund burde man jo ikke skelne mellem kylling og høns, da det jo naturligvis er samme fugl, men der er så mange retter i det danske køkken, der er med høns og kylling, at det giver god mening at skelne dem alligevel.

Kyllingeretter – Det er en af de meste spiste ingredienser i Danmark. Det er egentlig ikke så underligt at danskerne er så glade for kyllingeretter. Kylling er billigt, sundt og så smager det rigtig godt tilberedt på den rigtige måde. Her kan du se vores liste over retter med kylling.

Æggeretter – Rigtig mange lækre madretter er baseret på æg. Her får du vores liste med retter, hvor æg er hovedingrediensen.