KitchenAid Blender BEOB4 er en testvinder inden for sit felt – og det er ikke tilfældigt. Den slår hunden af pinden som din nye bedste ven i køkkenet, der kan klare alle slags opgaver lige fra babymos til cocktails.

KitchenAid Blender BEOB4

 

[afp id=”37″]

KitchenAid er er en prisvindende amerikansk formidler af husholdningsprodukter til personer hele verden over, professionelle såvel som private. De mange priser er ikke uden grund, hvilket denne KitchenAid Blender også er et klart billede på. Den lever absolut op til – og overstiger – alle forventningerne om, hvad en blender skal kunne, uden at gå på kompromis med et skøn design.

Lækkert og funktionelt design

Denne KitchenAid Blender bliver absolut ikke én af de klodsede køkkenmaskiner, som du gemmer væk i skabet, så snart gæsterne kommer på besøg. Den har et klassisk retro-udtryk med sin sorte og metalliske overflade og fine glaskande.

Ud over at have et æstetisk tilfredsstillende design, giver denne KitchenAid Blender også udtryk for at være designet med funktionalitet for øje. Den har måleenhederne printet på selve glaskanden, så du hele tiden kan holde styr på hvor meget du hælder i, uden først at skulle bruge et decilitermål eller lignende. Dette i sig selv minimerer opvasken gevaldigt.

En anden ting der er perfekt til alle os, der hurtigt mister modet omkring at bruge blender bare ved tanken om den omfattende opvask efterfølgende, er, at den faktisk kan rengøre sig selv. Du putter blot lidt sæbe og varmt vand i kanden og lader den køre i et øjeblik, og slipper altså for at stå og skrubbe selv. Er du dog den heldige indehaver af en opvaskemaskine, kan kanden også gå heri.

Denne KitchenAid Blender er desuden udstyret med et hul i låget, så du kan tilføje ingredienserne undervejs efter behov.

Lydsvag og kraftig motor

KitchenAid Blender BEOB4 bliver specielt værdsat for sin stærke motor, der har 5 forskellige hastigheder med hver deres funktion, der nemt styres med knapperne på blenderne.

  • Isknuser
  • Hakke
  • Omrøring
  • Blende
  • Langsom start

Blenderen er lavet til både at kunne klare is til drinks, puré til suppe, babymad, en lækker kagedej eller noget helt fjerde. Alle disse funktioner kan kombineres med puls-knappen, der øger hastigheden i kort tid.

Med en så kraftig motor, kunne man godt frygte at vække naboen med sin klokken-5 smoothie, men blenderen her er faktisk så lydsvag, at det ikke bliver noget problem. Du behøver altså ikke hverken at stoppe samtalen med veninden, når der skal blendes, eller skrue op for Mette Blomsterberg, så du kan følge resten af opskriften.

KitchenAid Blender BEOB4 er en testvinder

BEOB4 er den KitchenAid Blender stak af med titlen som testvinder hos Madmaskiner.dk, hvor de sammenlignede de mest populære KitchenAid-blendere. BEOB4 vandt på baggrund af sit lækre design, sin funktionalitet samt sin stærke, men lydløse, motor.

KitchenAid Blender BEOB4 kan absolut ikke undværes i et køkken med fokus på lækker mad, der skal være hurtig og nem at lave. Den tilbyder så mange muligheder, at det ikke vil være nødvendigt at skulle investere i alverdens produkter for både at gøre babyen, manden, konen, veninderne og maven glad.

Vi har fundet den billigst hos [afpreseller id=”37″]

Print Friendly, PDF & Email
x