Retter der starter med T

Her finder du retter med T, som du kan finde her på siden HurtigMums

Tabouleh– Mellemøstlig opskrft på tækker salat. Tabouleh er en kommende klassiker i det danske køkken ligesom shawarma og pizza er det på den lidt mere usunde side. Hovedingrediensen i tabouleh er bulgur, men det er brugen er persille, der gør tabouleh til den helt fantastisk oplevelse.

Tacos – Denne opskrift er det du nok forventer, når du siger tacos. Men hvis vi skal være lidt fagspecifikke, så er der faktisk tale om amerikanske tacos. Det er nemlig de tacos, der har hårde skaller. Mexicanske tacos som de fleste tror de taler om, når de bruger begrebet tacos er faktisk de bløde pandekager. Det vi typisk kalder tortillas i Danmark. Ergo her har du opskriften på amerikanske tacos her!

Tahin– Lækker hjemmelavet tahin sauce til din humuseller baba ganoush? Eller bare et lækkert smøralternativ til den sultne veganer/laktoseintolerant?

Tapas – Spanske specialiteter udgår vores tapas opskrift. Du kan naturligvis tilføje og fjerne retter, der passer ind i din favorit tapasret.

Tarte Tatin – Tarte Tatin er en klassisk fransk omvendt æbletærte, hvor æblerne karamelliseres i smør og sukker, før de dækkes med en dej og bages. Resultatet er en dybt gylden, klistret dessert med en lækker kontrast mellem det søde, bløde æblefyld og den sprøde tærtebund.

Tarteletfyld– Høns i asparges hjemmelavet fra bunden. Det er en eviggrøn klassiker, som det er lidt sjovt og sejt at lave selv. Og det kan du godt med den her nemme opskrift.

Tatar– Det er råt for usødet med en gang rå oksekød. Tatar er måske lidt politisk ukorrekt, men hvis du elsker det, er du nok ligeglad. Som bonus får du også en opskrift på rørt tatar.

Teboller– Det er de boller som vi bare elsker. Teboller er faktisk lavet som en modsætning til kaffeboller, men hvem kender i dag begrebet kaffeboller. Du kan læse mere om historien bag teboller og naturligvis også få opskriften her.

Thai mad– Her får du en oversigt over thai retter og opskrifter på HurtigMums. Denne oversigt med thai mad vokser løbende som vi får flere og flere thai opskrifter ind på HurtigMums.

Tikka masala– En af de retter som er kommet til Danmark og som er kommet for at blive er tikka masala. Du kan finde den lækre opskrift på tikka masal her. Denne variant er med kylling, men du kan også lave den med andet kød.

Tiramisu – Her får du den lækreste opskrift på den italienske superdessert Tiramisu. Tiramisu er ligesom mange andre italienske retter en kulinarisk fornøjelse. Læs hele opskriften på tiramisu her.

Tomatsalat– helt klassisk salat med tomater. Tomatsalat er perfekt let tilbehør.

Tomatsovs – Der findes et utal af sovse i Danmark. Det er ikke så ofte man nævner tomatsovs i denne sammenhæng, men det er jo faktisk en af de mest populære sovse i Danmark. Denne opskrift på tomatsovs, der er der godt krads i.

Tomatsuppe– God suppe hele året rundt, men der er ikke nogen tvivl om at tomatsuppe er et godt bud på aftensmaden i de kolde vintre.

Tortillas– En simpel opskrift hvor hele familien kan være med. Tager under 25 minutter. Perfekte til en aften med mexicansk tema.

Torskefilet– Lækker og nem opskrift på stegt torskefilet med tilbehør. Det er sundt og tager ca. 15 minutter og så er det klart. God chancer for børnene også godt kan lide det.

Tostadas – Når man siger tostadas, så er det egentlig bare et lidt eksotisk ord for spanske majstortillas. Det gør dog ikke at tostadas er mindre interessante, og her får du vores opskrift på tostadas med kikærter.

Tournedos– den lækre fedtfri del af mørbraden på en okse. Du får masser af tips til tilberedning og tilbehør. Tournedos kan være klart i en fart: 10 minutter og så spiser du!

Tonkantsu – Tonkatsu er en klassisk japansk ret, hvor svinekoteletten bliver dyppet i æg, dækket med knasende panko-brødsmuler og dybstegt til gylden perfektion. Serveret med kålstrimler og en særlig tonkatsu sauce, er denne skål en blanding af sprød ydre og saftigt, mørt indre. En sand fornøjelse for smagsløgene.

Tunfrikadeller– Klassisk og så alligevel anderledes – Denne variant af frikadeller foretrækker vi specielt om sommeren. Tunfrikadeller er lidt lettere end normale frikadeller.

Tunmousse – Den her variant af tunmousse er uden husblas. Det tager kun 16 minutter at lave tunmousse, hvis du følger denne opskrift. Nå ja og så har vi også tilføjet et par forslag til at lave en fedtfattig tunmousse variant.

Tunsalat – Hvis du skal have verdens bedste sandwich, så forkæl dig selv med verdens bedste tunsalat. Det er netop den opskrift du får her på tunsalat.

Tykstegsbøffer– den rigtig gode del af rumpen på en okse! Her får du alt, du skal bruge for at servere lækre tykstegsbøffer med tilbehør for 4 personer.

Tzatziki – Her får du både en opskrift på den klassiske græske tzatziki og en opskrift, der ikke tager mere end 15 minutter, og som passer ind i den ofte noget fortravlede hverdag specielt omkring middagstid. Uanset om de har tid til den lidt langsommelige dræning eller du har travlt, så er der her en opskrift på tzatziki.

Tærte med hytteost – Denne lækre variant af tærten med hytteost er Beat Grandahls dejlige påfund. Den smager dejligt og i denne tærte med hytteost er der både frisk grønkål og rød spidskål. 

Tærtedej– Ingen tærte uden tærtedej, og netop derfor kan du finde en overskrift på tærtedej lige her. Der er ikke så mege pjat og udenomssnak ved den her tærtedej. En tærtedej har et formål og det er at lække en solid bund for en god tærte.

Cookie indstillinger
Annonce